concurrerend met vlag en wimpel

Over ons  

 

Vlaggenconcurrent concurrerend met vlag en wimpel!
Dat is onze visie sinds de oprichting in 2006. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Vlaggenconcurrent heeft geen dure kantoorpanden (dus weinig overhead kosten), daardoor kunnen we dit voordeel aan u terug geven, dat is wel zo eerlijk. Vlaggenconcurrent is ontstaan uit een sterk toenemende vraag aan vlaggen. De gevestigde vlaggenproducenten konden maar vragen wat ze wilden voor hun vlaggen, daar staken wij een stokje voor. Zo is Vlaggenconcurrent in 2006 ontstaan vanuit een mediabureau. Het Mediabureau werd in 2008 door de huidige directie verkocht om zich volledig op de vlaggen en de spandoeken te kunnen richten, met succes! Vlaggenconcurrent behoord nu al vele jaren thuis in de top van de Nederlandse vlaggen/spandoeken industrie.

Service en persoonlijke aandacht
Tegenwoordig is het woord service uit de hedendaagse bedrijfsfilosofie geschrapt. Dat kennen we niet meer, het draait maar om een ding snel geld verdienen, een goedkoop webwinkeltje en bestellen maar. Is het niet naar wens? Dan reageren we toch niet op uw mail of telefoontje. MAAR.... bij Vlaggenconcurrent denken we daar heel anders over! Wij geven graag goed en eerlijk advies vooraf,  zodat u weet wat u echt besteld. Bij ons bent u een klant, een persoon en geen bestelnummer. Service en kwaliteit dat staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben we bij Vlaggenconcurrent ook geen webwinkel. Wij hebben liever persoonlijk contact zodat wij weten met wie we van doen hebben en een pasklare aanbieding kunnen doen op uw specifieke wensen. Wij leren graag onze klanten echt kennen.

Welkom in de wereld van Vlaggenconcurrent!
 

 

 

Waarom Vlaggenconcurrent
Vele klanten gingen u al voor en ervaren dagelijks de kwaliteit van onze vlaggen, spandoeken en natuurlijk de goede service van Vlaggenconcurrent. Mochten we in de buurt zijn, dan brengen we ook zelf de vlaggen of spandoeken bij u langs. Gewoon omdat we trots zijn op wat we voor u gemaakt hebben!
Laat u overtuigen en vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaand formulier of stuur een mail met uw specifieke vraag naar: info@vlaggenconcurrent.nl of bel de infolijn 0511-700225 


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail