concurrerend met vlag en wimpel

Assortiment 

Hieronder volgt een overzicht van onze producten, heeft u vragen? Bel of mail ons gerust of vul het online formulier in onder aan de pagina

Reclamevlaggen & Banieren
Van de vele manieren om uw bedrijf of product onder de speciale aandacht van uw mogelijke klanten te brengen, spelen reclamevlaggen en banieren een niet onbelangrijke rol. Een opvallende reclamevlag of banier heeft immers uitstraling en kan een prima communicatiemiddel zijn om acties of aanbiedingen uit te dragen. Als onderneming zorgt u ervoor dat alle zaken in- en om uw bedrijf zo goed mogelijk zijn verzorgd. Onderdeel van de buitenreclame is natuurlijk een representatieve bedrijfsvlag en banier. Bedrijfsvlaggen en banieren zijn er in vele verschijningsvormen en formaten.
Zorg voor een fraaie aankleding van uw sportcomplex en verenigingsaccommodatie met de door Vlaggenconcurrent ontworpen vlaggen en banieren. Levering van 1 stuk en voor iedereen betaalbaar!

Spandoeken
Vlaggenconcurrent is een van de grootste spandoeken leveranciers van de Benelux. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsdoeken tegen de laagst mogelijke prijs.
Zo printen we o.a. op Mesh en Frontlit. standaard voorzien van een brandvertragend keurmerk. Ideaal voor beurzen en sportwedstrijden waar dit keurmerk veelal wordt gevraagd. Wij kunnen alle formaten aan van voetbalstadiondoek tot driehoek zonweringsdoek. Vierkant of rond het maakt ons niet uit. Onze printers printen tot 5mtr breed en 49 meter lang zonder lasnaad. Onze scherpe prijzen zijn inclusief afwerking en ringen, tunnels etc., wat u maar wilt.

Gevelvlaggen
Gevelvlaggen bieden uitkomst, daar waar masten niet geplaatst kunnen of mogen worden. Vlaggenconcurrent levert zowel rechte als schuine gevelvlaggen. Gevelvlaggen vrolijken de winkelstraat op en markeren uw bedrijf. Vlaggenconcurrent levert uiteraard ook de benodigde gevelstokken en uithouders.

Landen-, Provincievlaggen & Wimpels
Vlaggenconcurrent heeft een zeer groot assortiment Landen-, Provincievlaggen & Wimpels op voorraad, leverbaar in verschillende formaten.

Beachflag
Opvallende reclame met behulp van een sterke beachflag. Beachflags zijn door hun zeer opvallende uitstraling de eyecatcher van uw bedrijf, tentoonstelling of strandtent. Beachflags bevinden zich in een zeer sterk stijgende belangstelling. Snelle en gemakkelijke montage en eenvoudig te verplaatsen.

Binnendecoratie
Een winkel met alleen producten doet zichzelf tekort in termen van promotie en extra verkoop. Opvallende binnenreclame, met toepassen als binnenbanieren, vlaggen of bedrukte spandoeken zorgen niet alleen voor een fraaier uiterlijk, maar zorgen ook voor een effectieve reclame naar het winkelend publiek. Een aanbieding, een nieuw product of een gloednieuwe dienst aan te prijzen? Samen met de reclame en communicatiespecialisten van Vlaggenconcurrent krijgt u wat u verdient!
Vlaggen binnen zijn uitermate geschikt als publicatiemateriaal, voor bijvoorbeeld nieuwe producten. Levering vanaf 1 stuks mogelijk, evenals een brandwerende behandeling. Vlaggen binnengebruik worden verkocht met of zonder ophangsysteem.

Buizen en Koppelingen
U ziet ze overal de buizen reclameframe's met spandoek, Vlaggenconcurrent heeft een heel breed assortiment buizen en koppelingen, en altijd pasklaar voor u opmaat gemaakt. Of het nu voor binnen, buiten of een evenement is, Vlaggenconcurrent geeft u graag vrijblijvend advies. 

A0 posters
Nieuw in ons assortiment zijn de A0 posters, Onze posters zijn van 135grs blueback-paper
Deze posters zijn voorzien van een niet-doorschijnende blauwe achterkant, en zijn super-hechtend door de licht-ruwe achterzijde. Ideaal voor stoepborden, abri's en plakzuilen.
Laat u informeren over dit nieuwe concurrerend geprijsde kwaliteits product.

Vlaggenmasten
Vlaggenmasten zijn bij ons verkrijgbaar in aluminium, hout en polyester.
en in diverse lengtes van 2 tot 26 meter, we hebben altijd een pasklare oplossing.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmasten, onze adviseurs komen graag vrijblijvend met u de mogelijkheden bespreken en een pasklare offerte voor u maken.
Ons montageteam heeft al ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van vlaggenmasten.
Ook voor reparatie van bestaande masten kunt u bij ons terecht.

Fotobehang 
saaie binnen muur? of een levensecht uitzicht creëren?
Met fotobehang van Vlaggenconcurrent zit u altijd goed, ons fotobehang wordt geprint op 1 rol dus geen banen rollen meer, en zeer eenvoudig te plakken. 
Informeer eens naar de mogelijkheden. 

Montageteam
Vlaggenconcurrent beschikt over een eigen montageteam.Wilt u een reclameframe op de gevel? Nieuwe vlaggenmasten laten plaatsen of uw bestaande masten laten ombouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons montageteam plaatst al ruim 25 jaar vlaggenmasten en heeft een zeer uitgebreide kennis in het ombouwen van (bestaande) masten of het plaatsen van reclameframes. Ook geven ze graag advies waar u het best uw masten of frame kunt gaan plaatsen, ze houden hierbij rekening met zichtbaarheid en mogelijke weersomstandigheden.


Vragen?

Vul gerust het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op 

 

 

 

 


.   

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Opbellen
E-mail